брaуни take a cake
페이지 정보
본문
Кексчето, в което има нещо класическо брауни, нещо непознато и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, шоколадово брауни много пухкава и свежа покривка.
Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванилов вкус от пухкаво, кремообразно тесто, брауни с шоколад което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо непознато – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия сладкиш. Финишът е няколко щриха Ruby шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо класическо, нещо непознато и нещо розе. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, брауни бисквити без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.
Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванилов вкус от пухкаво, кремообразно тесто, брауни с шоколад което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо непознато – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия сладкиш. Финишът е няколко щриха Ruby шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо класическо, нещо непознато и нещо розе. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, брауни бисквити без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.
- 이전글로또번호 생성 코드 - What's It? 24.04.06
- 다음글Reasons I Hate Baccarat 24.04.06
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.