로고

  • 자유게시판
  • 자유게시판

    자유게시판

    брaуни take a cake

    페이지 정보

    profile_image
    작성자 Georgia Ievers
    댓글 댓글 0건   조회Hit 166회   작성일Date 24-04-06 00:55

    본문

    Кексчето, в което има нещо класическо брауни, нещо непознато и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, шоколадово брауни много пухкава и свежа покривка.

    Вариант 2:
    Любимото ти кексче с ванилов вкус от пухкаво, кремообразно тесто, брауни с шоколад което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо непознато – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия сладкиш. Финишът е няколко щриха Ruby шоколад.

    raspberry-brownies-take-a-cake-1_1.jpgВариант 3:
    Кексчето, в което има нещо класическо, нещо непознато и нещо розе. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, брауни бисквити без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.

    댓글목록

    등록된 댓글이 없습니다.